Csakragyertya kezelés

A csakra szó a szanszkrit nyelvben azt jelenti, „kerék”. Tehát a csakrák a test forgó energiaközpontjai. Ezek felelnek testi, lelki, szellemi állapotunkért, egészségünkért, jólétünkért. Ha az energiaáramlás blokkolt, gátakba ütközik, betegségekhez, életvezetési problémákhoz vezet. Éppen ezért, rendkívül fontos a harmonizálásuk.

Ez történhet például meditációval, ásványokkal, szín-, virág-, angyal-, mozgás-, aromaterápia vagy éppen a csakragyertyák segítségével. A megfelelő színű és illatú gyertyát a csakra területére helyezve stimulálja az idegvégződéseket, helyreállítja a felborult egyensúlyt.

Minden csakrához más szervek, lelki folyamatok, betegségek társíthatók. A tünetek alapján választjuk ki a kezelésre szoruló részt.

Intenzív méregtelenítő hatású, ezért a salakanyagok kiürülésének gyorsítására ajánlott kellő mennyiségű víz vagy gyógytea fogyasztása a kezelés előtt és után.

Időtartama 15-20 perc gyertyánként.
Ajánlatos arc- vagy testmasszázzsal, reiki kezeléssel együtt végezni.

Alkalmazható havi rendszerességgel, vagy kúraszerűen. Két héten keresztül, az elsőn naponta, a másodikon kétnaponta. Több kúra esetén legalább két hét szünetet kell tartani közöttük.

Ára
3000 forint / alkalom

Helyszín
Chandani Hastánc és Mozgásstúdió
1064. Budapest, Podmaniczky utca 69., alagsor (40-es kapucsengő)

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges!


Bejelentkezés és további információk
Stark Melinda Chandani
+3630-385-0235
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Ajánlások
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Facebook
Chandani on Facebook