Tanítványok véleményei

"Tegnap volt 3 éve, hogy jelentkeztem az akkori kezdő csoportba és egyetlen percig sem bánom. Egészséges, nőies mozgásforma, egy olyan sport, amely vigyáz a testre. Mindez egy kedves, türelmes, magasan képzett oktató jó hangulatú óráin, így még az arcizmok is edzésben maradnak! ;)" S. Orsolya

"Első perctől, ahogy beléptem az ajtón, tudtam, hogy jó helyen járok. Minden tökéletes. Fantasztikus órák, nagyon jó hangulatban. Mindig várom a keddi alkalmakat. :)"
Cs. Mariann

"Nagyon jól érzem magam az óráidon! Imádom, hogy jó a hangulat, sokat beszélgetünk és nevetünk! Hihetetlen jó a tanítási technikád és a mérhetetlen türelmed! Bemutattad, hogy a hastáncnak mennyi arca van, a különböző fúziókat. Számomra mind szakmailag, mind emberileg példaképpé váltál! Nagyon örülök hogy megismertelek!"
S. Orsi

"Amikor rátaláltam a stúdióra, olyan mozgáslehetőséget kerestem, ami szórakozás is egyben. Több stílusban táncolok, és szerettem volna kipróbálni a hastáncot. Érdemes volt, mert azonnal elvarázsolt. :) A legjobb helyen vagyok! Gyönyörűek a mozdulataid, lenyűgöző a táncod és nagyon jól tanítasz. Az óráidon valódi élményt találtam. Külön köszönöm a kedvességed és a bizalmadat, amivel minden alkalommal fogadsz! Szeretném elmondani azt is, hogy milyen nagyra értékelem mindazt, amit teremtettél és felépítettél a stúdióval. Mozgás, kultúra, test- és lélekápolás, harmónia, egyszerűen csoda ez! :) "
T. Teri

"Nagyon hasznos és vidám minden együtt töltött táncóra és edzés. A hastánc igazán megmozgatja a bennünk lévő női energiákat, kiegyensúlyoz és vidámmá tesz. Melinda óráit nagy szeretettel ajánlom mindenkinek!"
H. Cili

"I <3 hastánc! Ez a második óra, amin voltam. Másodjára jövök ki olyan vigyorral és annyi energiával, ami szavakkal leírhatatlan. Jó a csapat, a zene szuper és természetesen a tanárunk is kiváló! Melinda és kedves kezdő csapat, köszönöm a jó hangulatot és az élményt!"
K. K. Viki

"Órákra és workshopokra is járok. Lenyűgöző szakmai tudás, kedvesség, türelem és nagyon jó hangulat fogad mindig. Imádok ide járni! :) "
S. Orsolya

"Gyönyörű, sejtelmes, titokzatos! Messziről hívogató és mégis távolságtartó."
V. Ági

"Azt se tudja az ember (én), hova kapja a fejét, annyi sok élmény, látvány, hang, illat akad itt egy helyen!"
M. Zsuzsi

"Nagyon élvezem az órákat, de számomra az igazi pluszt a lelki háttér adja, amivel többnek, szebbnek és nőiesebbnek érzem magam. Ez azt hiszem elsősorban a jó hangulatnak köszönhető! :)"
L. Dominika

"Melinda remek táncos és oktató, egy élmény tőle tanulni!"
K.-T. Noémi

"Kiváló hely, profi tanárokkal és kellemes, családias hangulattal!"
H. H. Cecília

"Mindig várom az órákat és a workshop alkalmakat. A füstölők és a gyertyák illata megadják a hely kellemes hangulatát. A tanárok nagyon segítőkészek és végtelen türelemmel bíróak. A csoportokban a lányok is kedvesen befogadóak az újakkal szemben. Van itt edzés, Flabélos, rengeteg stílusirányzat az órákon, mindenki megtalálhatja a neki megfelelő programot. Ajánlom!!!"
H. Valéria

"Már több mint egy éve járok a stúdióba táncolni. Nekem rendszerességet hozott az életembe, hogy minden hétfőn és szerdán ide jöhetek kikapcsolni, mozogni. Nagyon jó kis társaság van itt! 
Rengeteget köszönhetek annak, hogy táncolok. Folytatódott a fogyásom, és a mozgás miatt az alakom is változott, feszesedet. Egy nagyon rossz lelki időszakon vezetett át a nyári tánctábor (és az oktatóképzős társaság), hogy nem kellett másra figyelnem, csak hogy a megfelelô testrészemet mozgassam, amikor kell! Ami nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk! :)
A második tanítványi gála, amin felléptem, hihetetlen élmény volt számomra. Rájöttem, hogy mennyi mindent tudok már, merek mozogni a színpadon emelt fôvel. Linda hitt bennem, hogy meg tudom csinálni, és neki volt igaza!
Itt minden nap biztatást, megerősítést kapunk, a jó társaság és a tánc mellett! Folyamatosan fejlődünk, Évike minden órán figyel rá, hogy a már "rutinos" mozdulataink is pontosak legyenek.
Még rengeteg dolgot szeretnék megtanulni tőlük!"
P. Hajni

"Tavaly szeptemberben kezdődött az egész... Már évekkel ezelőtt felmerült bennem a gondolat, hogy kipróbálnám a hastáncot, és mint mindig minden, ez is ott, és akkor történt meg, amikor meg kellett történnie. :)
Sokkal több ez mint tánc. Amikor becsukjuk a terem ajtaját és kezdetét veszi az óra, olyan, mintha egy másik világba csöppennénk.
Van két csupaszív, gondoskodó "Anyukánk", akiknek a tánca lenyűgöző. A hastánc elfáraszt, felvidít, formál, örömet ad, segít megismerni a testemben rejlő tudást, és felfedezni a Nőt!
Pár hónapja álmodni sem mertem volna, hogy mára már saját (nem is akármilyen) koreográfiánk lesz, amiben mindannyiunknak megvan a saját kis "mumusa", de mégis a legnagyobb örömmel táncoljuk!
Imádom, hogy ebben a csoportban és ezekkel a lányokkal riszálhatok együtt! :)"
C. Bori

"Az első óra után már nem mozogni jártam ide, hanem jól érezni magamat.
Egy hely, ahol Istennőnek érezheted magad, eleinte talán csak az órákon, később.... :)
És különben is, Kiwit, a csókkirály papagájt mindenkinek kötelező megismernie! :D"
B. Csilla

"Nagyon sok műfajban kipróbáltam már magam, de sohasem éreztem igazán magaménak, vagy a közeg vagy pedig a stílus miatt. Egészen addig, amíg jött a Hastánc!
Már két éve járok a stúdióba és egyszerűen az első alkalomtól fogva elvarázsolt. Stark Melinda számomra példaképet állított fel, ahogyan táncol és ahogyan ezt a rengeteg tudást át tudja adni, valamint hogy mennyi mindent megtesz ezért.
Ha csatlakozol a tánciskolához nem szimplán csak megtanulsz táncolni, hanem jobb emberré válsz! Megtanulsz küzdeni, kitartatni, lazítani és használni a mozdulataidat. Számomra ezt mind megadta, sőt még többet is!
Rengeteget segít a tartásomon és sokkal magabiztosabbá váltam. Már nem félek kiállni mások elé, ráadásul állatbarát is lettem! :)
A hangulat, a helyszín, a társaság adott, csak neked kell eldöntened, hogy szeretnél részese lenni egy csodálatos dolognak! :)"
G. Noémi

"Egy csepp keleti varázs. Mintha az Ezeregyéjszaka meséibe csöppentem volna. Meleg színek, kellemes illatok. 
Fantasztikus társaság, nagyon jó zenék, szuper tanárok, és színvonalas hastáncoktatás.
Nagyon élvezem. Arra az egy órára, amíg táncolok, minden gondom elszáll, és teljesen feltöltődve megyek haza."
V. Amara

"Kicsit szerelem lett. :) 
Gyönyörű nőket faragnak itt belőlünk. Még belőlem is, aki merev botként érkezett. :) Sok mozgásformát, táncot kipróbáltam már, de egyik sem fogott meg annyira, mint a hastánc. Minden nőnek kötelezővé tenném. Erősít, formál, ugyanakkor nőiesít is. (Párjaink nagy örömére.)
Linda és Évi vérprofik. Azonnal kiszúrják a hibákat és korrigálják. Emberileg szerethetőek, mert nyitottak, segítőkészek és nagyon aranyosak. Rengeteg biztatást és dicséretet kapuk tőlük.
A csapatunk meg... A csapatunkra csak jót tudok mondani. Nagyon kedves társaság, nincsenek köztünk "miss-ek", akik lenéznék a másikat, mégis "csajos". :) Jó velük lenni, jó együtt lenni. Alig várom a táncórákat, még ha rossz a hangulatom, az óra végére mindig feltöltődöm, jókedvre derülök. Megéri idejárni."
P. Móni

"Szeptember óta járok hozzátok nagy lelkesen. Tényleg. Hacsak nem vagyok beteg, fel sem merül, hogy kihagyjak egy órát, és amelyik nap éppen nincs hastáncika, akkor is hiányzik, és várom a következő alkalmat. Tudom, hogy ha nincs kedvem semmihez, mire elkezdődik az óra, megjön. :) 
Nagyon élvezem azt a jóféle női/lány energiát, ami nálatok áramlik, amit Ti és mi megteremtünk közösen. Jó kis meleg fészek, ahol nincs helye a máshol megszokott rivalizálásnak, rosszindulatnak. Már az is feltölt, ahogy egymásnak örülünk, dicsérjük egymást, kiemeljük a jó dolgokat, mindenkit elfogadunk olyannak, amilyen, és "legrosszabb esetben" jót nevetünk magunkon.
Az eddigi összes általam kipróbált mozgásforma közül (step, kick box aerobiktól a zumbáig, salsaig) a legösszetettebb szerintem a hastánc. Hihetetlen, hogy milyen koncentrációt igényel.
Mindig szerepel a leírásokban a "nőiesség fejlesztése" és hasonlók, de ez nem csak lózung! :)
Segít megbarátkozni minden egyes formánkkal, mivel percekig szuggerálunk egy-egy testrészt, hogy megmozduljon, aztán jól is megmozduljon. :D És valóban igaz, hogy olyan izmokat mozgat meg, fejleszt, amelyeket semmi más - ennek a Szerelmem is nagyon örül! ;)"
H. Virág

"Oldott, jó hangulatú, vidám órák, ahol azt érzem, bármit meg tudok tanulni. Igazi nőiességet ad, melyet nemcsak a táncban tudok használni, hanem a mindennapi életben is. A remek csapat pedig mindig sok pozitív energiával tölt fel!"
L. Kriszti

"Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a hastánc gyökeresen változtatta meg az életemet. A férjem épp a hétvégén jegyezte meg, hogy minden mozdulatom nőiesebb lett és hogy mennyire büszke rám, hogy a kezdeti lelkesedésem még semmit nem vesztett az erejéből. Nem utolsó szempont az az elvesztett (letáncolt) 15 kiló sem.... :-) Egyszóval imádom és érzem, hogy egyre felszabadultabb vagyok az órákon is, ami a "szuper csapatnak" és nem utolsósorban a legszuperebb tánctanárnak köszönhető!"
B. N. Viki

"Szűk 3 hónapja kerültem be ebbe csapatba és már az első órán tudtam, hogy ez az, amire szükségem van. Önbizalmat, nőiességet, tartást fejleszt. Eszméletlen hatást gyakorol a testre, lélekre, szellemre! Megtaláltam azt az elfoglaltságot/hobbit, amin keresztül feltöltődök mind szellemileg, mind testileg! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mozgáskultúrát, ezen belül pedig a Chandani Hastánc és Mozgásstúdiót!"
V. Zsuzsi

"Már gyermekként is kacérkodtam a hastánccal, de még soha nem voltam elég bátor, hogy belevágjak, egy ennyire komplikált, és ennyire összetett mozgásformával kezdjem. Soha nem voltam nagy mozgó ember, inkább a lusták táborát bővítem teljes mellszélleséggel. Mégis ahogy belekerültem ebbe a kis csapatba, tudtam, hogy ez a mozgásforma lesz az, amit nem fogok abbahagyni, mint annyit ezelőtt. Pontosan ez a stúdió és a benne lévő emberek mutatták meg számomra, mennyire fontos a mozgás, mennyire sokat dob az ember kedélyállapotán, és mennyire másként látom magamat, ha jól érezem magam a bőrömben. Ezt adta nekem a hastánc, és valósággal kiteljesítette az életemet. Én mindenkit csak buzdítani tudok az elkezdéséhez, csupán bátorság kell hozzá, és kitartás. Ha nekem megy, másnak is, ebben biztos lehet mindenki. Mégegyszer köszönöm mindenkinek, a stúdiónak, és a benne táncoló fantasztikus embereknek!"
B. Ildikó

"Amikor nem azon erőlködünk, hogy ne essünk el a lábainkban, akkor mindenki mosolyog. Jó az illat, szépek a színek, és a fények. Olyan, mint egy anyaméhben. :) "
Cs. Iza

"Az első alkalommal, mikor elmentem Melindához hastáncra, megdicsérte a pólóm. Óra után beszélgettünk kicsit. Szánt rám időt. A következő órán észrevettem, hogy mindenkire figyel. "Befestetted a hajad?", "Új kendőd van?", "Milyen jó így a hajad!" mindenkihez volt 1-2 kedves szava. Ezután elkezdtem én is időt szánni "idegenekre", extra-kedves voltam olyan emberekkel is, akikkel akkor találkoztam először, és jó érzés volt. Megfogadtam, hogy ezentúl jobban figyelek erre, és kedvességgel fogom elérni a céljaimat, hogy bebizonyítsam a törtető embereknek, hogy így is lehet csinálni! ÉLJEN AZ EXTRA-KEDVESSÉG!!! :)"
Zs. Kata

"A hastáncórákat, amiket Melinda tart, elég nehéz szavakba önteni. El kell jönni és meg kell nézni, ki kell próbálni! Azt sajnálom, hogy nem előbb találtam rá Melindára! Nagyon sokat tanulunk az óráin és nagyon vidáman érezzük magunkat. :) Szuper lehetőség arra, hogy találj barátokat! Amit még fontosnak tartok, az az, hogy nagyon jót tesz a tartásomnak, az állóképességemnek és tudok fogyni!!! Köszönöm! :)"
Cs.-J. Eszter

"Egy hely, hol mindenkinek jut egy mosoly... ami olyan ritka manapság! A hely tele van jó energiákkal és még a tükrök is hálásak! :)"
G. Ildikó

 
Ajánlások
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Facebook
Chandani on Facebook
Szavazás
Mely óratípus érdekel leginkább?