Meditatív (has)tánctréning

Egy kurzus, ahol relaxált állapotban táncolunk. A vezetett meditációkhoz hasonlóan a csoportvezető instrukciókat ad, de ezek rövidek, asszociatív jellegűek. A fantázia, a kreativitás szárnyalása, a saját érzések és gondolatok teljes szabadsága, megjelenítése a testünk nyelvén, a gátlások levetkezése, és a pihentető, feszültség-levezető, lazító gyakorlatok együttes energetizáló és felszabadító hatásai egy órában!

Magam rendszeresen alkalmazom a tánc e fajtáját, nem csupán tanárként, de táncosként, koreográfusként is. Ezzel kezdem, ha szeretnék elmélyülni egy zenében, ráérezni a valódi "ízére", megérteni a nekem szóló mondanivalóját. Amiket ezekben a pillanatokban átélek, adják a koreográfiáim alapját.

Nagyon hasznos akkor, ha úgy érzed, valami nem megy elég jól. Megválva a feszültségtől, gátlásoktól, görcsöktől a test és a lélek felszabadul, és képes lesz olyan szépen, tisztán mozogni, mint szeretnénk. Ráadásul a kigyakorlás, rögzítés úgyszintén gyorsabb és hatásosabb ily módon.

Lehetsz profi vagy kezdő táncos, élvezni fogod! Hastáncos alapismeretek jó, ha vannak, de nem előfeltételek, hiszen itt minden belefér, ami belőled fakadó mozgás. Egy táncóra, ahol csak jól lehet csinálni, bármit is teszel!

 
Ajánlások
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Facebook
Chandani on Facebook
Szavazás
Mely óratípus érdekel leginkább?