Fitness-hastánc

A hastánc és az aerobik fúziója, mely itthon egyedülálló, még nem foglalkozik vele más ezen a szinten! Külföldi alapötlet nyomán, illetve saját tapasztalataim beépítésével jött létre e mozgásanyag.

A fitness-hastánc:

- egyesíti az aerobik erősítő, állóképesség-növelő, alakformáló hatását a tánc lágyságával, belső izmokat tornáztató, nőies és intenzív mivoltával,
- megtalálhatóak benne a jóga, a streching, a pilates, a balett és egyéb mozgásformák erőfejlesztő, lazító, egészségmegőrző elemei is,
- nem megerőltető, a pulzusszámot optimális szinten tartja,
- segíti az izmok tudatos mozgatását,
- és nem utolsó sorban jó zenére, kellemes társaságban edzhetsz!

Garantált, hogy olyan izmokat is érezni fogsz, amelyekről eddig nem is tudtál!

Az órák hatékonyságának feltétele a hastánc alapmozdulatainak ismerete, így érdemes előtte elvégezni a kezdő tanfolyamot!
Fitness-hastánc "Plus Size" és Senior csoport
Sokszor találkozom azzal, hogy a legtöbb hölgy szeret a maga korosztályával, testalkatával, tudásszintjével megegyező közösségben mozogni. És ez teljesen természetes igény. Ennek kielégítésre találtuk ki eme óratípust. Nincs alsó és felső súly- vagy korhatár, a lényeg az, hogy te hogyan érzed magad, illetve fizikailag, egészségügyileg mekkora a teljesítő képességed.

Itt kíméletesebben, nyugodtabb tempóban, kisebb ismétlésszámokkal, változatosan, elsősorban a hastánc technikai elemeit használva sportolunk.
Kifejezetten odafigyelünk az ízületkímélő technikák elsajátítására, a testtartás javítására, az állóképesség fejlesztésére, alakformálásra, egészséges fogyásra.

Szeretettel ajánlom az idősebb korosztály számára is, valamint ízületi, izom- vagy gerincproblémákkal küszködőknek, akiknek korlátozottak a sportolási lehetőségei.
Ebben az esetben kérlek, mindenképpen kérd ki előtte kezelőorvosod véleményét, illetve tájékoztasd az edzőt a problémádról, hogy erre különös figyelmet fordíthasson!

 
Ajánlások
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Facebook
Chandani on Facebook
Szavazás
Mely óratípus érdekel leginkább?